Select language:  
  CV for Henrik Andersen
 


Henrik Andersen er civilingeniør og HD i udenrigshandel.

Gennem 20 års virke i den globale konsulentbranche – herunder 5 år som partner i PriceWaterhouseCoopers Consulting - har Henrik arbejdet med opgaver indenfor strategiplanlægning, organisations- og kulturudvikling samt Customer Relationship Management. Henrik har deltaget i adskillige virksomhedsopkøb, ligesom han har forestået flere større turn-around opgaver.

Henrik etablerede i 2003 Andersen&Partners Management Consulting, der løser opgaver i ind- og udland for store som små virksomheder.

Henrik var blandt pionererne på CRM området, og han er i dag den førende kapacitet på området. Henrik har i samarbejde Professor Dr. Thomas Ritter, Center for Business Marketing and Purchasing (BMP), Institut for Afsætningsøkonomi, CBS, udviklet CUBEical™ Thinking, der på en intuitiv og letforståelig måde knytter kundesegmentering, strategiformulering og -implementering sammen til et samlet forretningskoncept. CUBEical™ Thinking har vist sin gennemslagskraft ved at sikre virksomheder markant profitabel toplinjevækst og markedslederskab. Ud over forfatterskabet til strategi og CRM relaterede bøger har Henrik løbende bidraget til flere internationale bøger på managementområdet samt til diverse videnskabelige artikler. Henrik har i knapt 10 år været ekstern lektor ved Handelshøjskolen i København, hvor han har undervist i International Salg & Markedsføring samt i International Markedsanalyse. Han har fortsat et løbende samarbejde med CBS, og er en efterspurgt inspirator og foredragsholder.
 

© Andersen&Partners 2009