Select language:  
 
 


CUBEical Implementation
er platformen for effektivt og målbart at gøre jeres strategi til virkelighed. CUBEical Implementation hjælper marketing til at levere målrettet, relevant kundekommunikation, salg til målrettet at levere bundlinje ved at pleje eksisterende gode relationer, ved akkvisition af lønsomme kunder og ved effektivt at indhøste op- og krydssalgspotentialer. Endeligt hjælper CUBEical Implementation produktudvikling til at udvikle succesfulde produkter tilpasset kundernes behov. Gennemslagskraften af CUBEical Implementation bygger på, at:

• Strategierne, der skal implementeres, er intuitivt forståelige for alle fra den øverste ledelse til yngste elev.
• Udgangspunktet i CUBEical Segmentation baserer sig på et fælles kundesprog, der sikrer virksomheden et ansigt mod kunden.
• Effektiviteten i salg, marketing og produktudvikling øges markant som følge af implementeringsplanernes målrettethed.
• Planerne giver klare operationelle mål og derved et klart opfølgningsgrundlag for kundeloyalitet og kundetilfredshed og for fremdriften i at indhøste restpotentialerne hos kunderne gennem målrettet kryds- og opsalg.

CUBEical Implementation understøtter jer i at høste, strukturere og dele jeres kunde- og markedsviden, og metoden giver jer derved en platform for læring omkring kunder og markeder. Læring og videndeling øger effektiviteten i markedsføring, salg og produktudvikling, idet ressourcerne systematisk kan målrettes de kunder, hvor effekten af indsatsen lønsomhedsmæssigt er størst. Resultaterne af CUBEical Implementation kan således aflæses direkte på jeres top- og bundlinje i form af profitabel vækst.

CUBEical Segmentation CUBEical Strategy > CUBEical Implementation <

© Andersen&Partners 2009